Deca Srbije izabrala Nemanju Matića za najboljeg fudbalera u 2018.

Ivana Perić, desetogodišnja devojčica iz Petrovca na Mlavi, osvojila nagradu – majicu sa potpisom Nemanje Matića, sportsku opremu i komplet knjiga

Deca Srbije izabrala Nemanju Matića za najboljeg fudbalera u 2018.

pon, 25. februar 2019.


U okviru Karavana radosti i prijateljstva, koji je održan u 20 gradova u Srbiji, 11 828 učesnika najlepše sportske priče uzeli su učešće u glasanju. Vezista Mančester Junajteda je osvojio 2854 glasa, na drugom mestu bio je Aleksandar Kolarov sa 1 840, a na trećem mestu Branislav Ivanović sa 1 428 glasova. Deca su glasala i za Vujadina Savića, Adema Ljajića, Sergeja Milinkovića-Savića, Aleksandra Mitrovića, Vladimira Stojkovića, Duška Tošića i dr.

Nemanja Matić je, inače, ambasador Sportskih igara mladih i deca u regionu ga obožavaju. Svi koji su glasali za Matića učestvovali su u javnom izvlačenju nagrada. Ivana Perić, desetogodišnja devojčica iz Petrovca na Mlavi imala je najviše sreće i osvojila je nagradu: majicu sa potpisom Nemanje Matića, sportsku opremu i komplet knjiga.

Ivana je najviše bila oduševljena što je dobila majicu sa potpisom Matića, koja će, kako je rekla, biti na posebnom mestu u njenoj sobi, ali se posebno obradovala video porukom koju je dobila iz Londona upravo od Matića. Na svečanoj ceremoniji dodele nagrade koja je održana u Petrovcu na Mlavi, bili su i Ivanini roditelji.

Naši domaćini, i ovog puta, bili su na visini zadatka, pre svih čovek sa velikom energijom koji je prepoznao vrednosti najlepše sportske priče, g. Duško Nedinić, predsednik Opštine Petrovac na Mlavi, naši tehnički partneri Sportski savez Opstine Petrovac na Mlavi, Dejan Marković predsednik Sportskog saveza i Dejan Milošević generalni sekretar saveza.

Deco, hvala što ste učestvovali u Igrama.

Ivana, čestitamo još jednom.

Petrovac, kao i uvek HVALA.

Vaše SPORTSKE IGRE MLADIH SRBIJE