Igre osvojile i Sajam sporta

Sjajna promocija Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije na 8. međunarodnom Sajmu sporta koji je od 22. do 24. novembra 2019. održan u Hali 1 Beogradskog sajma

Igre osvojile i Sajam sporta

pon, 25. novembar 2019.


I Sajam sporta ostaje iza nas. Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije tokom 8. međunarondnog Sajma sporta, koji je održan od 22. do 24. novembra 2019, održale su mnogo promocija. Štand Igara u Hali 1 Beogradskog sajma, tokom tri dana lepe manifestacije posetio je veliki broj građana, pre svega mladih, kao i mnogobrojni važni poslenici srpskog sporta i srpski asovi.

A puno poznatih prodefilovalo je štandom, uživajući u druženju sa maskotom Igara Viktorom, slikajući se na čarobnom ogledalu i listajući reviju o sezoni uspeha 2019. Predsednica Dunav osiguranje SIM Srbije Ivana Jovanović, sa svojim timom kao i uvek bila je nasmejana i na raspolaganju svima. Mladi su se družili i sa poznatim sportistima, bilo je puno selfija, deljenja autograma i dobijanja suvenira sa znakom Igara.

U petak prvog dana Sajma sporta, specijalni gost na štandu Igara, bio je Dušan Duca Borković, najbolji automobilista Srbije. U subotu prvi gosti bili su fudbaleri Partizana Zlatan Šehović i Aleksandar Popović, koji su bili u pratnji potparolke kluba Biljane Obradović. Veče je bilo rezervisano za posetu ambasadorke Igara, lepe odbojkašice Ivane Nešović i Mladena Krstajića, eks selektora Srbije i nekadašnje velike fudbalske zvezde  nemačkog Verdera. Nedelja je bila rezervisana za posetu iz Ljutice Bogdana. Štand Igara u pratnji pr kluba Miljana Miloševića, posetio je Nemanja Milunović. I tokom sva tri dana, uz decu, puno prijatelja Igara, predstavnika velikog broja opština, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije i drugih divilo se predivnim velikim posterima koji su dočarali kako je to bilo na Igrama u preko 20 gradova ove godine.